Ποιοί είμαστε
Οργάνωση εκδηλώσεων με  απίθανες προτάσεις

Ελάτε στην μεγάλη παρέα  της Dream Events. Μαζί θα διακοσμήσουμε και θα ομορφύνουμε τη δική σας  εκδήλωση . Η δική μας  εμπειρία και οι δικές  σας προτάσεις θα δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , έτσι ώστε όλοι να έχουν μια  όμορφη ανάμνηση.

Μια βόλτα ανάμεσα σε νεράιδες, ιππότες,αστερίες,λουλούδια και πολλά  άλλα  θέματα, θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα σας  λύσει όλες τις  απορίες που έχετε...

Οι υπηρεσίες μας  θα  σας  καλύψουν, θα  σας εντυπωσιάσουν και κυρίως θα  σας γεμίσουν χαμόγελα, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής  σας.

Ποιοι είμαστε

Από το 2004 , η Κυριακή και ο Γρηγόρης, δημιούργησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το πρώτο τους κατάστημα με μπαλόνια και είδη πάρτυ.Οι ανάγκες της  αγοράς τους ώθησαν σε 2 νέα καταστήματα σε Αιγάλεω και Βύρωνα με την μέθοδο του Franchise.Ακολούθησαν άλλα 4  σε  Χαλκίδα, Λιβανάτες,Αμύνταιο και Αμαλιάδα.

Απο το 1999  είναι ιδιοκτήτες  και σε  ένα απο τα μεγαλύτερα γραφεία παιδικής διασκέδασης , την "Κλοουνούπολη" , η οποία  αριθμεί 18 animateur και πλήθος  υπηρεσιών και στολών.

Μεγάλη η εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων , πολλές χιλιάδες οι πελάτες , αμέτρητες οι ώρες  διακοσμήσεων.

Τα γραφεία  www.mpalonia.grwww.kloounoupoli.gr  μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα  της Dream Events  το 2017 και  έτσι οι υπηρεσίες συγκεντρώνονται σε  ένα site για να μπορείτε  εσείς οι πελάτες  μας  , γρήγορα και ευέλικτα να οργανώνετε την δική  σας  εκδήλωση.

Ελάτε στην μεγάλη οικογένεια της Dream Events.

Ζήστε την ξεχωριστή εμπειρία της άριστης διοργάνωσης, της  δική  σας  εκδήλωσης.

Καλώς ήλθατε !